CSM Târgoviște a dominat de o manieră categorică  confruntarea de pe teren propriu cu „U” Cluj, din prima ligă de baschet feminin.Târgoviștencele s-au impus cu 87-71 într-un meci în care oaspetele nu au reușit să revină decât foarte târziu, când nu mai era nimic de făcut.

Ca și în precedentele partide din campionat, dintre cele două combatante, CSM Târgoviște s-a dovedit și în această confruntare (31.01.2018) a fi echipa mai puternică. Încă din start ,echipa condusă de Cătălin Tănase a reușit să își impună ritmul. După un 0-2, în primele secunde ale meciului, gazdele au fost cele care au preluat inițiativa și nu au mai cedat-o până la final.

După un (20-11), la finalul primului sfert, la pauza mare Târgoviștea a condus cu 49-31. Și la reluare tot gazdele au fost cele care au dominat, astfel că după sfertul trei tabela arăta 66-46 în favoarea gazdelor. Pe final nu a mai contat decât diferența de pe tabelă ,soarta meciului fiind practic decisă înaintea ultimului sfert.

CSM Târgoviște- „U” Cluj 87-71 (20-11, 29-20,17-15,21-25), fiind scorul final al partidei.

De la gazde s-a remarcat L.Vaida (18 puncte), cea mai bună marcatoare a CSM-ului, în această partidă.

A.Morse, de la echipa clujeană, jucătoare ce a stat pe parchet toate cele 40 de minute ale partidei, a marcat 24 de puncte.

Articolul precedentVIDEO Două utilaje surprinse (din nou) de avalanșe, în Bucegi. Drumul este blocat
Articolul următorSimțindu-se cu musca pe căciulă, un șofer a fugit Rutieră. Oamenii legii au aflat de ce