Liderul AUR, George Simion a fost invitat la la o ediție specială a emisiunii Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu. El a vorbit despre viitorul partidului pe care-l conduce. Printre altele, el a anunțat că își dorește să se căsătorească în 2022.

George Simion a vorbit în emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS despre viitorul partidului său. 

„Colaborăm cu toată lumea, nu ne vom alia cu nimeni din actualul Parlament. Noi doar cu poporul român, nu cu cei care au condus timp de 30 de ani. Nu am făcut această mișcare pentru a-mi asigura un post călduț de parlamentar. Cred că e nevoie de dreptate în România, am făcut această formațiune pentru a guverna, vom fi partid de guvernământ în 2024. Nu avem pe nimeni în spate.

Este o strategie de marketing politic, ne asumăm că AUR să crească în perioada următoare să ducă România acolo unde îi este locul. În Europa, un stat puternic care își respectă și bătrânii și cetățenii, o țară care să se gândească la natalitate. 

Relația cu Călin Georgescu e o chestiune de onoare, sper că va funcționa în continuare această chestiune de onoare. Singură formațiune politică naționalistă este AUR. Sper că toate promisiunile pe care ni le-am făcut că bărbați să fie respectate. Îmi doresc că anii pe care îi am în viitor să mă țîn de fiecare cuvânt pe care mi l-am dat. În numele AUR mi-am luat angajamentul să-l propunem pe domnul Călin Georgescu la funcția de prim-ministru.

Va trebui să convenim la un singur candidat pentru prezidențiale. În acest moment, noi AUR putem duce un candidat în turul 2 cu șanse la președinție. Eu personal am spus-o de mai multe ori: cred că sunt oameni mai calificați decât mine pentru a ocupă funcția de la Cotroceni. Vreau să dăm țării președinte și să schimbăm soarta României.

Polonezii au reușit să întoarcă cumva circuitul plecărilor și emigrației în ultimii ani. Asta trebuie să facem și noi, e foarte mult de muncă, avem nevoie de experți, de oameni care să își asume, de bărbați de stat”, a declarat George Simion la Realitatea PLUS.

Articolul precedentAre AUR șanse reale să ajungă în turul 2 la prezidențiale? – Ce spune Miron Mitrea
Articolul următorUn milion de măști de protecție au fost distribuite în unitățile de învățământ