DN 7 București – Pitești a fost blocat, noaptea trecută, în centrul oraşului Găești, după ce un vehicul de mare tonaj s-a „încurcat” într-o alveolă prea îngustă construită de câteva luni, în fața unui supermarket.

Autoritățile au îngustat Drumul Național pentru a-i obliga pe şoferi să încetinească şi să nu mai aglomereze traficul în încercarea de a intra în supermarket, însă soluția s-a dovedit una proastă.

În loc să fluidizeze traficul şi să îi disciplineze pe şoferi, alveola construită fix pe mijlocul drumului creeză mari probleme. Un tir cu gabarit depăşit, care a plătit taxele de drum, a trecut extrem de greu spre Piteşti din cauza construcţiei realizate de Drumurile Naţionale, cu avizul Poliţiei Rutiere Dâmboviţa.

Sursa video: Mariana Ionescu, Facebook

„Ia! Pomul ăla l-a mâncat fript, l-a terminat. Ale mele au scăpat. Asta e România. Nimeni nu scapă! Aoleu, ia uite ce e pe acolo! Balamuc!”, au spus martorii.
Transportul a fost însoţit de escortă şi de o maşină de poliţie. Niciunul dintre sensuri nu a fost suficient de larg ca să permită trecerea utilajului. Până la urmă, tirul cu gabarit depăşit a făcut praf toţi stâlpii de semnalizare şi a trecut cu mare dificultate pe contrasens.

Sursa video: Mariana Ionescu, Facebook

Articolul precedentISU DB: Reguli de comportament în caz de dezastre
Articolul următorTârgoviște, capitala internațională a astronomiei de Centenar