Imagini incredibile au fost postate pe o rețea de socializare, de către un tânăr ce a vrut să intre în Târgoviște, în ziua mitingului electoral, din data de 19 mai 2019. Un agent de poliție îi cere pur și simplu „parola” pentru a îl lăsa să pătrundă cu mașina în oraș.

Incidentul s-a petrecut în data de 19 mai 2019, la Târgoviște, după cum spune și tânărul ce a postat clipul, pe contul personal dintr-o rețea de socializare.

În imagini, dialogul dintre polițistul care l-a oprit, la intrarea în oraș, și tânărul șofer este de-a dreptul halucinant. Șoferului i se cere parola de acces în oraș, de către omul legii. Întrebat dacă vrea să mergă la miting, șoferul răspund că merge la un meci de fotbal, dar tot nu este lăsat să meargă mai departe cu mașina.

(Video)

În data de 19 mai 2019, la Târgoviște, a avut loc un miting electoral de mari proporții, organizatorii impunând condiții extem de drastice, de acces în zona mitingului. Practic jumătate de oraș a fost blocat, pentru accesul auto, mai puțin susținătorii ce participau la miting. La aceiași oră, la câteva sute de metri distanță de zona mitingului, pe stadionul local „Eugen Popescu” avea loc un meci de fotbal, din divizia a doua. Echipa locală, Chindia Târgoviște, a întâlnit, într-un meci capital pentru promovarea în prima ligă, pe Metaloglobus București, întâlnirea suscitând un interes imens în rândul microbiștilor târgovișteni. Accesul auto către stadion a fost practic imposibil, mașinile neavând voie să pătrundă nici măcar în oraș, între orele 10.00 și 14.00. Meciul a avut loc cu începere de la ora 12.30.

Articolul precedentIntrarea liberă a atras mii de dâmbovițeni la „Noaptea Muzeelor”, de la Târgoviște
Articolul următorIPJ Dâmbovița reacționează, în cazul șoferului „restricționat” de la Târgoviște, din ziua de miting