Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din Gura Șuții dispărută de la domiciliu, vineri, 19 septembrie, a fost găsită moartă, pe un câmp, cu urme de violență pe corp. Rudele cred că a fost răpităpentru trafic de organe.

„Vestea cea mai tristă pe care v-o pot relata este că fetiță a fost găsită decedată, în zona Sălcioara, a satul Ghinești. A fost observată din elicopter. Astăzi s-a periat tot acest perimetru. Nu cunosc dacă familia avea certuri cu cineva, nu am idee cine ar fi putut să o răpească”, ne-a spus primarul comunei Gura Șuții, Dinu Constantin.

Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o de vineri prin comuna Gura Şuţii pe Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută după ce a ieşit de la şcoală. Au fost folosiţi în căutare câini de urmă, drone şi un elicopter. Au acţionat peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni.

DÂMBOVIȚASURSE: UN CETĂȚEAN OLANDEZ, PRINCIPALUL SUSPECT DE UCIDEREA FETIȚEI DE 11 ANI DIN GURA ȘUȚIIwww.mditv.ro

Publicată de MDI TV pe Duminică, 22 septembrie 2019

Pe camerele de supraveghere copila a fost observată părăsind curtea şcolii alături de colegi. Un drum de jumătate de oră de mers pe jos. Atât avea de parcurs fetiţa de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii. Mihaela ar fi trebuit să ajungă vineri în jurul orei 17.00, iar mama spune că o aştepta la poartă. Familia fetiţei era convinsă că cineva a răpit-o.

„Am auzit că au găsit-o moartă și am venit pe câmp. Nu am aflat nimic de la polițiști. Noi credm că un străin a răpită. A fost răpită de cei care fac trafic de organe”, ne-a spus un văr al fetei.

„Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o de vineri prin comuna Gura Şuţii pe Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută după ce a ieşit de la şcoală. Au fost folosiţi în căutare câini de urmă, drone şi un elicopter. Au acţionat peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Fetița dată dispărută, la Gura Șuții, a fost găsită decedată.

Nicio urmă în cazul fetei dispărute la Gura Șuții

Update| Copilă de 11 ani dispărută, la Gura Șuții. Dispozitive importante de polițiști o caută pe minoră

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentFetița dată dispărută, la Gura Șuții, a fost găsită decedată.
Articolul următorVideo|Oficialii confirmă că fetița decedată la Gura Șuții a fost răpită și apoi ucisă, cel mai probabil de un cetățean străin