Optimism și speranță la Chindia Târgoviște, înaintea întâlnirii cu FCSB, din liga I,partidă ce va avea loc în data de 20 octombrie 2019. Antrenorul dar și jucătorii Chindiei spun că este nevoie de trei puncte, pentru a se atinge noul obiectiv al Chindiei- play-off-ul.

Foto– Conf. de presă Chindia Târgoviște, 18 oct.2019

(de la stânga la dreapta, Marian Aioani, Viorel Moldovan, Alin Dudea)

La Chindia s-a schimbat obiectivul echipei, chiar dacă oficialii formației târgoviștene nu declară direct acest lucru. Se vrea calificarea în play-off-ul ligii I, după ce, la debutul campionatului, singurul obiectiv era evitarea retrogradării. Rezultatele din ultima vreme (trei victorii și un egal) înregistrate de Chindia în liga I, i-au făcut pe Viorel Moldovan și pe jucători (Marian Aioani, și Florin Alin Dudea) să declare că în partida cu FCSB ( 20 octombrie 2019) singura variantă, pentru Chindia, este obținere celor trei puncte

Meciul Chindia-FCSB contând pentru etapa a 13-a (ultima a turului), a campionatului ligii I de fotbal, se dispută duminică (20 octombrie 2019) la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, începând cu ora 20.30.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, înaintea acestei etape (Chindia- loc 9 iar FCSB locul 10) ambele echipe având câte 15 puncte.

Articolul precedentVideo| Chindia în centrul unui război Dinamo- FRF. „Mărul discordiei”-fostul atacant al Chindiei, Mihai Neicuțescu
Articolul următorSancțiuni cât pentru un an întreg, în urma acțiunii „Atenție la Tren!”, ce a avut loc și în Dâmbovița