Polițiștii din Titu l-au prins pe un șofer care, duminică, 15 septembrie, a lovit cu mașina un copil de 5 ani, la Poiana, și a fugit. Acesta a fost reținut și este acuzat de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

DÂMBOVIȚAPolițiștii din Titu l-au prins pe tânărul care a lovit cu mașina un copil de 5 ani, la Poiana, și a fugit. Acesta a fost reținut și este acuzat de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.www.mditv.ro

Publicată de MDI TV pe Marţi, 17 septembrie 2019

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore tânărul bănuit de producerea accidentului de circulație produs pe rază localității Poiana, în cursul serii de 15 septembrie. Astăzi, 18 septembrie, banuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea de măsuri legale”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Conform IPJ Dâmbovița, un autoturism a acroșat și accidentat ușor un minor, aflat pe bicicletă, la Poiana. Ulterior, mașina a fost avariată destul de puternic. După impact minorul accidentat (doar ușor) a refuzat să fie transportat la spital.

Conducătorul auto în schimb a părăsit locul accidentului rutie,r fără încuviințarea poliției. În acest moment acesta este căutat de polițiști pentru tragerea lui la răspundere penală.

A lovit cu mașina un copil și a fugit de la locul accidentului

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentSinucidere la Sanatoriul Moroieni, din Bucegi
Articolul următorAproape de o tragedie. Un tânăr a fost tăiat în zona gâtului, de o foaie de tablă