Probleme majore în Dâmbovița, în ceea ce privește proiectele derulate prin PNDL, de autoritatea județeană. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, spune că peste 66 de milioane de lei pot fi pierduți, pentru că firmele ce lucrează la diferite proiecte nu își fac treaba.

Problemele la proiectele derulate de autoritatea județeană dâmbovițeană, cu fonduri din PNDL, sunt în principal la ceea ce înseamnă reabilitări rutiere, în sensul în care, așa cum afirmă președintele CJ Dâmbovița, constructorii nu depun situațiile de lucrări, iar banii care există în bugetul CJD, în momentul de față, vor fi pierduți, în trimestrul patru al anului 2019. Asta pentru că excedentul necheltuit este foarte posibil să fie luat la bugetul de stat. În Dâmbovița este vorba de aproximativ 66,483 de milioane de lei.

Construire DJ 720 E (06 august 2019)

O problemă deosebită, din punctul de vedere al administrației județene o constituie drumul  DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște. Un proiect ce ar fi trebuit finalizat din luna mai, dar a cărui finalizare a fost prelungită. Întrebat despre o reziliere a contractului, cu firma ce execută drumul, președintele CJ Dâmbovița, a avut un acces de nervozitate, în care chiar a amenințat constructorii.

(video)

Articolul precedentCupa Cartierelor la fotbal Târgoviște, organizată de Zilele Cetății 2019
Articolul următorChindia Târgoviște joacă, vineri, la Voluntari