Parlamentarul PMP, Robert Turcescu, aflat la Târgoviște, a  declarat că formațiunea din care face parte va decide duminică (27 octombrie) dacă acordă un vot favorabil Guvernului Ludovic Orban, la momentul în care liberalii vor veni în fața Parlamentului. Turcescu a atacat dur ALDE, UDMR dar și Pro România, pe care i-a numit parteneri îndoielnici, susținători ai lui Dragnea.

Foto– Robert Turcescu, Târgoviște 26 Oct.2019

Robert Turcescu a fost invitat de filiala Dâmbovița a PMP, iar în deplasarea de la Târgoviște, deputatul Turcescu a vorbit, într-o conferință de presă, despre situația tensionată din Parlament, unde PMP-ul nu mai este parte din posibilul Guvern Ludovic Orban,din cauza pretențiilor absurde ale UDMR și ALDE, partide pe care Turcescu le-a denumit „parteneri îndoielnici”,pentru PNL. Partide „care au făcut scut în jurul lui Liviu Dragnea” și care „mai bine se abțineau”,  de la a critica PMP-ul,spune Turcescu. (vezi video)

„A se scuti, a se slăbi”, a mai adăugat Turcescu, folosind un citat din opera lui I.L. Caragiale, pentru a defini ipocrizia celor de la ALDE, UDMR și Victor Ponta, după cum a adăugat deputatul PMP.

Turcescu a mai declarat că PMP-ul va decide mâine (27 octombrie 2019) dacă parlamentarii săi vor vota pentru Guvernul Ludovic Orban, dar acesta a adăugat că este sceptic că procedura de învestire a guvernului liberal va fi demarată foarte curând, anticipând o procedură ce va dura până după alegerile prezidențiale.

Articolul precedentPROGNOZA METEO. Noiembrie vine cu ploi abundente şi vreme friguroasă
Articolul următorȘofer constănțean, arestat preventiv pentru conducere sub influența drogurilor