Târgovișteanca Sorana Cîrstea s-a calificat în turul II al turneului de Mare Slem, de la Roland Garros, unde va întâlni o reprezentantă a Spaniei, Aliona Bolsova. În așteptarea meciului de joi, 30 mai, Sorana a intrat ăn direct, de la antrenament, pe pagina proprie de facebook.

Foto- Sorana Cîrstea la Roland Garros 2019 (sursa-facebook Sorana Cîrstea)

În așteptarea meciului cu iberica cu origini în Republica Moldova, Aliona Bolsova, Sorana Cârstea se antrenează pe terenurile de la Roland Garros, având o pauză de aproape 72 de ore între meciul din turul I și cel din runda a doua.Târgovișteanca a intrat chiar în direct, pe pagina sa de facebook, postare ce a adunat rapid mii de aprecieri.

(Video– sursa facebook, Sorana Cîrstea)

Practice ! ROLAND-GARROS

Publicată de Sorana Cirstea pe Miercuri, 29 mai 2019

Meciul dintre Sorana Cîrstea (84 WTA) și Aliona Bolsova se va disputa joi, 30 mai 2019, deocamdată nefiind precizată ora (nu mai devreme de ora 12.00), de către organizatori. Bolsova (21 de ani) vine din calificări, dar a dovedit că poate pune multe probleme, trecând de Julia Goerges (în calificări) și Vera Zvonareva (turul I), jucătoare mult mai bine cotate decât iberica de 21 de ani.

Articolul precedentVIDEO Furt de bicicletă, surprins de camerele de supraveghere amplasate într-un centru comercial din Târgoviște
Articolul următorFoto-Video| Accident cu mai mulți răniți, între un microbuz și un autoturism, la Picior de Munte, pe DN 72