„Ştafeta Veteranilor” eveniment organizat în contextul sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României, a ajuns la Târgoviște, aproape miezul nopții ,în ziua de 17 Octombrie 2018.(video articol)

Activitatea se desfăşoară în perioada 08-25 octombrie 2018 şi presupune purtarea unei ştafete, reprezentată de către o culoare a drapelului tricolor, pe trei trasee simbolice (albastru, galben și roșu). Alergătorii însoțiți de bicicliști pleacă din Tulcea, Giurgiu şi Timișoara, și se întâlnesc pe 25 octombrie la Carei.Participanţii la acest eveniment se vor opri pe traseu, la monumente închinate Eroilor Neamului, pentru a-şi arăta respectul faţă de eroismul şi jertfa acestora.

,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României.

În data de 18.10.2018, orele 09.00, voluntarii INVICTUS, după ce se vor reculege la Mânăstirea Dealu, în locul unde se află îngropat capul voievodului Mihai Viteazul, vor începe a 3-a etapă a ştafetei-cros având ca punct de plecare Monumentul  ofiţerilor, profesorilor şi elevilor liceului Mânăstirea Dealu căzuţi pe câmpul de onoare.

La monumentul de la Mânăstirea Dealu, la startul etapei a 3-a (Târgovişte-Ploieşti) a ştafetei-cros vor fi prezenţi militarii târgovişteni, membrii asociaţiilor militare şi susţinătorii ştafetei veteranilor.

Articolul precedentSăptămâna prevenirii traficului de persoane
Articolul următorOmar Hayssam nu va putea ieși din penitenciar. Ce a decis în cazul său Tribunalul Dâmbovița