Scene ireale la un control în trafic al poliției dămbovițene. Un tânăr, din Vulcana Pandele, și-a abandonat mașina când a fost somat de polițiști sa oprească la un control de rutină. Tânărul a fugit așa cum era îmbrăcat, adica într-un tricou cu mânecă scurtă și o pereche de boxeri cu toate ca afară erau multe grade sub zero.

Incidentul s-a întâmplat în dimineața zilei de 9 februarie, la o razie a Poliției dâmbovițene.  După ce nu a vrut  să oprescă la semnalul agenților de la circulație, tânărul  aabandonat masina, pe care o conducea, și a încercat să se facă nevăzut în… vegetație. Din păcate pentru el, starea în care se afla si temperatura de afară ( aproximativ minus 5 grade Celsius) nu i-au permis sa ajungă prea departe. Tânărul s-a văzut… reținut, de un lăstăriș, de unde nu a mai putut să iasă, moment în care l-au prins și polițiștii plecați pe urmele sale.

Imagine

Inițial tânărul a declarat că i s-a făcut frică, acesta fiind motivul pentru care a luat-o la fugă.(video)

 

Imagine

Ulterior însă polițiștii au descoperit că acesta avea mult mai multe motive pentru a încerca să fugă, mai ales în condițiile amintite.

La cercetarea făcută la față locului, s-a constat că tânărul nu avea permis, iar mașina nu avea asigurare RCA valabilă. Polițiștii au reținut plăcuțele de înmatriculare.(foto masina).

Ulterior, analizele au arătat că tânărul consumase droguri.

Procurorii nu considerat ca este necesar ca tânărul să fie reținut. Acesta va fi anchetat în stare de libertate.

Sursa foto/informație- gazetadambovitei.ro

Articolul precedentDouă persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut pe DN 72 A, la Ungureni, în Dâmbovița
Articolul următorCSM Târgoviste a pierdut,pe teren propriu, derby-ul de tradiție din prima ligă de baschet feminin, cu FCC Arad (49-56)