Meci extrem de echilibrat la Târgoviște,în prima ligă de baschet feminin. Echipa gazdă, CSM Târgoviște, a fost depășită doar în ultimele minute de joc, de rivala FCC Baschet Arad, ce s-a impus cu 56-49.

Meciul, ce a avut loc la Sala Sporturilor din Târgoviste,în cadrul etapei a doua a primei ligi de baschet feminin, așa cum anticipau toți specialiștii, a fost unul extrem de echilibrat. Acest lucru s-a vazut aproape pe toata durata partdei. Gazdele au fost cele care au reușit sa aibă un avantaj minim dupa primel două sfeturi, astfel ca la puaza mare gazdele au intrat la cabine cu un firav avantaj de 2 puncte (28-26).

Imagine

Foto-FCC Baschet Arad -9 februarie 2020 Târgoviște

(sursa foto- facebook, FCC Baschet Arad)

După pauză, partida a fost la fel de echilibrată, iar la finalul sfertului trei, tabela de marcaj indica scorul de 43-43.

Ultimul parțial a fost cel în care s-a făcut diferența, gazdele nereușind, timp de aproape 5 minute, să mai înscrie,în vreme ce oaspetele au marcat 5 puncte. Diferența avea sa fie hotărâtoare până la final. După patru reprize, FCC Baschet Arad s-a impus cu 56-49.

Tâgoviștea rateaza astfel șansa de a urca în clasament și rămâne pe locul 4 în Grupa A (grupa finală de doar 6 echipe), cu un total de 12 puncte. FCC Baschet Arad urcă pe locul 2 în clasament, după această victorie.

În partida de la Sala Sporturilor din Târgoviște, MVP-ul partidei a fost jucatoarea americană A.Webb autoare  a 20 de puncte, pentru echipa oaspete.

Articolul precedentVideo| Tânăr îmbrăcat sumar reținut de polițiști. De ce alerga, la -5 grade Celsius, îmbrăcat doar în tricou și boxeri
Articolul următorLa Chindia a început ”epurarea”, promisă de Viorel Moldovan. S-a renunțat la fundașul Alin Dudea, ce a semnat deja cu CSM Reșița