Antrenorul și președintele clubului Chindia Târgoviște, au susținut o conferința de presă în care au afirmat că echipa dâmbovițeana va face totul pentru a scăpa de retrogradare. Moldovan susține ca elevii săi au jucat cu presiune, la ultimele meciuri, iar teama de a nu obține un rezultat bun i-a facut să clacheze. „Care-i problema cu retrogradarea? Nu ne ia nimeni capul. Viața merge înainte și dacă retrogradăm. „, a spus Moldovan.

Conferința de presa susținută de Marcel Ghergu, președinte la Chindia Târgoviște, și Viorel Moldovan, antrenorul echipei dâmbovițene, a fost făcuta după ce, în primul meci din play-out,Chindia a cedat lamentabil, pe terenul celor de la Hermannstad (scor 0-1), fără ca măcar sa expedieze un șut pe poartă, în tot meciul. Viorel Moldovan spune ca absențele din lot s-au văzut în exprimarea băieților săi ( n.m. Yameogo, Vadim Rață, Florea, Pitfor, Aioani, Liviu Mihai sau Ivancic fiind absenți la ultima partidă). În plus, presiunea evitării retrogradării și-a spus cuvântul, a mai declarat Moldovan, care însă afirmă că nu ar trebui să fie deloc presiune, pentru că nu este nicio dramă dacă cei de la Chindia retrogradează. Cu toate acestea, Moldovan spune că va face totul ca acest lucru să nu se întâmple. (video)

Moldovan a mai susținut, în cadrul conferinței de presă, că a avut oferte de a antrena în străinătate, în pauza de iarnă din campionat, dar le-a declinat, dorind să își țină promisiunea de a salva Chindia de la retrogradare. Moldovan nu a vrut să dea detalii despre ofertă, spunând doar că nu era din Europa și că era o ofertă tentantă financiar. Chindia va susține urmatorul meci din play out în data de 8 martie, la Ploiești, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Articolul precedentHoria Mihălcescu, consilierul lui Dragnea, samsar de jurnaliști
Articolul următorKlaus Iohannis (campanie de reîmpădurire în Dâmbovița): „Este nevoie să creştem semnificativ suprafaţa împădurită din România”