Chindia Târgoviște se pregătește să obțină prima victorie în deplasare, din liga I, în acest sezon. Viorel Moldovan, antrenorul dâmbovițenilor, a declarat, la conferința de presă premergătoare meciului din runda a 8-a, că are cel mai bun flanc drept din liga I, format din Marius  Martac și Cristian Neguț.

Chindia Târgoviște va disputa duminică, contra celor de la Hermannstad, la Târgu Mureș, partida din runda a 8-a, a ligii întâi de fotbal. Antrenorul târgoviștenilor, Viorel Moldovan, a anunțat că echipa este pregătită să obțină cele trei puncte, din confruntarea cu sibienii.

Într-o conferință de presă ce a avut loc astăzi (30 august 2019), la Târgoviște,  unde Moldovan venit însoțit de fundașul Marius Martac și Cristian Neguț (mijlocaș ofensiv). antrenorul Chindiei a afirmat că echipa sa merge la victorie. În timpul conferinței de presă, la momentul dialogului cu media, al celor doi jucători ai Chindiei, Moldovan a intervenit precizând că tebuie să anunțe că îi consideră pe cei doi ca fiind „cel mai bun flanc drept din liga I din România”.

Viorel Moldovan a mai vorbit și despre situația echipei sale, la momentul actual, dar și despre planurile de perspectivă, legate de eventuale transferuri.

Articolul precedentOrdin de protecție provizoriu, pentru un preot ce a incendiat mașina soției
Articolul următorPericol de explozie la Butimanu, la un depozit de nitroglicerină solidă