„Intervenție în forță” a pompierilor dâmbovițeni,în această dimineață, la Moreni. Reprezentanții ISU Dâmbovița au fost solicitați să intervină pentru a da jos dintr-un brad,înalt de 7-8 m, o pisică ce nu mai putea să coboare din copac.

Imagine

Cei care au răspuns la apelul proprietarei au fost pompierii de la detașamentul Moreni, al ISU Dâmbovița. Pe strada „Tineretului”, din municipiul Moreni, pisica, ce probabil a confundat bradul din fața blocului cu pomul de Crăciun, nu mai putea să coboare din copac, după ce se suise până aproape de vârful bradului, iar sunetele scoase de aceasta au alertat vecinii ce au apelat la pompieri.

(video)

 

Salvatorii au acționat cu o scară culisabilă, coborând felina în condiții de siguranță. Întrega operațiune nu a durat decât aproximativ 3 minute, animalul fiind speriat, iar în momentul în care pompierul ce a salvat-o a adus-o al sol, practic s-a agățat de acesta nemaivoind să coboare pe pământ. proprietara animalului a urmărit cu sufletul la gură întrega operațiune de salvare, la final mulțumindu-le pompierilor.

Articolul precedentCod galben de viscol și ninsoare, până de Crăciun, (și) în Dâmbovița. Vezi unde
Articolul următorCele cinci tinere dispărute, de la centrul social din Târgoviște, au fost găsite, în București