Un cod galben de vijelii și averse a intrat în vigoare, la ora 12.00, în mare parte din țară. Furtunile vor afecta aproape toate regiunile.

Avertizarea emisă de ANM astăzi este în vigoare până la ora 23.00, în Oltenia, dealurile Banatului, Crișanei, în Transilvania, Muntenia, Moldova și Dobrogea.

„În intervalul menționat local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice și averse torențiale. Va cădea grindină, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp. Intensificări ale vântului, cu rafale în general de 50…70 km/h și vijelii se vor semnala mai ales în estul și sud-estul teritoriului”, informează meteorologii.

Articolul precedentPercheziții ale poliţiştilor din Dâmboviţa în Giurgiu la persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, prin case de expediție
Articolul următorA fost desemnat câștigătorul licitației care va efectua lucrările de modernizare a DN 71 Târgoviște – Sinaia