După victoria cu 2-1, contra celor de la Astra Giurgiu, antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, a recționat extrem de vehement, la adresa echipei sale. Fostul intrenational a anunțat ca vor fi schimbari importante la echipă. ”Dacă e să mor, mor pe mâna mea”, a fost una dintre declaratiile tari, ale antrenorului echipei dâmbovițene.

Viorel Moldovan a parut descatuăat după victoria contra celor de la Astra. Descătușat la declarații. Antrenorul Chindiei a facut câteva remarci ce au lăsat fără replică până și pe cei care îi luau interviul,imediat după partida contra giurgiuvenilor.

Imagine

„Aveam mare nevoie să obținem ceva aici, în fața unui adversar foarte dificil. Consider că am făcut un joc excelent din toate punctele de vedere, și defensiv, și ofensiv. Chiar puteam să ne mărim avantajul la 3-0 pe final. Mă deranjează acest gol primit pe final, și așa am încasat destul de multe, dar vreau să îmi felicit băieții pentru atitudine și pentru jocul prestat.”

Imagine

Chindia după victoria cu Astra (sursa foto-AFC Chindia Târgoviște)

”O să continui să fac schimbări masive, pentru că vreau să leg o echipă de caracter, care să nu retrogradeze. Voi schimba total fața echipei, am nevoie de oameni care să-și dea viața pe teren. Unii dintre jucătorii rămași azi acasă vor pleca, deja am renunțat la unii dintre ei.

Cu orice risc, dacă este să mor, mor pe mâna mea, pe deciziile mele. Când oscilezi, când ai fluctuații, nu poți să progresezi. După înfrângerea cu Botoșani, am avut un discurs contondent față de anumiți jucători. Era nevoie.

Dacă sunt bărbați, nu o să o ia asta personal, ci pozitiv. Să strângă din dinți și să dea ceva pentru echipa asta. Unii m-au dezamăgit. Aștept să revină. Trebuie spart buboiul”

A declarat Moldovan.

Chindia a urcat pe locul 11 în campionat, dupa victoria contra Astrei. Dâmbovițenii au strâns 24 de puncte după 24 de etape, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.