Antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, a uimit din nou, la finalul meciului cu Sepsi Sf.Gheorghe ce a avut loc duminică, 8 martie, la Ploiești. Moldovan a afirmat, din nou, că nu e neapărat o problemă dacă echipa sa retrogradează. Întrebat despre coronavirus, Moldovan a uimit din nou, ” Nu îmi dă fiori deloc acest virus” a spus antrenorul Chindiei.

Imediat după ce echipa sa a „smuls” un egal, cu Sepsi Sfântu Gheorghe,într-un meci ce a avut loc la Ploiești, pe „Ilie Oană” (8 martie 2020), pe o arena pe care accesul spectatorilor a fost interzis, din cauza directivei guvernamentale conform careia este interzisă organizarea de evenimente publice cu audiență mai mare de 1000 de persoane, Viorel Moldovan a uimit prin câteva dintre declarațiile acordate jurnaliștilor prezenți la meci. Moldovan a reafimat că nu este neapărat o problemă dacă echipa sa, Chindia, va retrograda în acest sezon:

„Situația din clasament nu ne îngrijorează absolut deloc. Nu este nicio problemă dacă vom retrograda, nu am fi nici primii, nici ultimii, important e să avem deminitate, să jucăm pe viață și pe moarte. Eu îmi doresc, voi face tot posibilul ca echipa să rămână în prima ligă, nu am niciun stres„, a spus Moldovan.

Întrebat despre coronavirus, Moldovan a spus:

„Asta este situația, nu îmi dă fiori deloc acest virus, nu că sunt curajos, Doamne ferește, trebuie să avem grijă și sper să treacă panica asta, fiindcă toată lumea e panicată pe această temă. Îmi pare rău că nu am avut suporterii în tribune”

Imagine

Sursa foto clasament-lpf.ro

După disputarea primelor meciuri din etapa a doua a play out-ului, Chindia a căzut pe loc direct retrogradabil (7 din 8 echipe), cu un total de 14 puncte. În eventualitatea în care FC Voluntari se impune în confruntarea cu Hermannstad, Chindia va coborâ pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului, deasemenea loc direct retrogradabil.