La finalul meciului pierdut de Chindia, la limită, cu cei de la Universitatea Craiova, antrenorul târgoviștenilor, Viorel Moldovan, a recunoscut că ar vrea să plece la Dinamo. Moldovan a refuzat însă să precizeze dacă și când se va întâmpla acest lucru.

„Nu aș vrea să vorbesc despre subiectul Dinamo”, a spus inițial Viorel Moldovan la finalul meciului de pe „Ion Oblemenco”.

 

Viorel Moldovan (sursa -dinamo1948.club)

Pistonat de jurnaliști, pe marginea subiectului plecării sale la Dinamo, Moldovan a oferit totuși câteva replici din care se poate înțele că subiectul nu este închis.

„Eu sunt deocamdată sub contract cu Chindia. Oricine și-ar dori să ajungă să antreneze la Dinamo.”

FotoViorel Moldovan la plecarea spre Craiova (sursafacebook, AFC Chindia Oficial)

Întrebat dacă la meciul următor ( cu CFR Cluj) va mai fi pe banca tehnică a celor de la Chindia, Moldovan a spus: „Întrebați conducerea celor de la Chindia. Există o clauză în contract.”

Nici cei de la Dinamo nu au anunțat deocamdată găsirea unui principal, impresia generală fiind că cei de la Chindia și Dinamo negociază rezilierea contractului de antrenor, a lui Viorel Moldovan la Chindia. Cel mai probabil, date fiind reacțiile din interiorul clubului târgoviștean, despărțirea dintre Chindia și Viorel Moldovan este inevitabilă, iar partida din etapa a patra, cu CFR Cluj, va găsi Chindia cu alt antrenor  pe bancă.

Articolul precedentChindia pierde la limită (și) la Craiova, în prima ligă de fotbal
Articolul următorAccident de muncă la o societate comercială din Dâmbovița