Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște nu a reușit să răstoarne calculele hârtiei, în finala Cupei României. Dâmbovițencele au cedat cu 1-3, la seturi, în fața campioanei din actualul sezon, CSM Volei Alba Blaj.

Finala Cupei României a opus, la Alexandria, ocupantele locurilor 1, CSM Volei Alba Blaj și 3, CSM Târgoviște, în recentul încheiat campionat național (divizia A1).

Partida, în care CSM Târgoviște pleca cu șansa a doua, a fost una echilibrată, în multe din momentele sale, dar pe care ardelencele au reușit totuși să o câștige, conform celor anticipate de specialiști.

Foto– CSM Târgoviște la finalul Cupei României 2018-2019

Sursa foto– facebook, CSM Targovite

După un prim set dominat de Alba Blaj, echipa lui Valerijan Luka a reușit un al doilea set de excepție, dar cu un consum mare de energie, lucru ce se pare că a contat în următoarele seturi. Secvențele 3 și 4 ale partidei au fost adjudecate tot de Alba Blaj astfel că rezultatul final al partidei a fost:

CSM Volei Alba Blaj- CSM Târgoviște 3-1 (25-19, 20-25, 25-18,25-22)

Duelul pentru cea mai bună jucătoare a finalei a fost câștigat de Sara Klisura (26 de puncte) de la CSM Târgoviște, în vreme ce de la învingătoare, I. Baciu (24 de puncte) a fost jucătoarea cea mai eficientă.

Cu această victorie Alba blaj face eventul în acest an, câștigând atât Cupa cât și campionatul. CSM Târgoviște încheie sezonul 2018-2019, cu un loc trei la finalul campionatului și cu medaliile de argint, în Cupa României.

Articolul precedentUn bărbat ce a avariat, în luna aprilie, mai multe mașini și un magazin, la Moreni, a fost reținut
Articolul următorFOTO Promovarea unei alimentații sănătoase, tema unui concurs „gustos”