România și Israel s-au înfruntat pentru a doua oară în ultimele zile în cadrul Silver League. După ce au pierdut la mare luptă, în Israel, româncele au reușit să se impună, cu 3-0, la Alexandria. Una dintre principalele marcatoare ale partidei este jucătoare la CSM Târgoviște.

Sursa fotofacebook, Teleormanul meu

După ce au pierdut cu 2-3 în Israel (în data de 2 iunie), pe teren propriu, tricolorele au trecut de adversare cu un sec 3-0(25-14, 25-15, 25-21), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Alexandria, în Grupa A a competiţiei Silver League.

Rodica Buterezsursa foto-www.csmtargoviste.ro

Principala marcatoare a naționalei, în această confruntare, a fost Ariana Pîrv, autoare a 14 puncte. Rodica Buterez (CSM Târgoviște) a contribuit cu 11 puncte, iar Roxana Iancu a reuşit 10. De la oaspete s-au remarcat Galya Devash şi Polina Malik, cu 11 puncte fiecare.

În naționala României, ce în această perioadă dispută meciurile din grupa A, a Silver League, se află șase jucătoare de la CSM Târgoviște. După primele trei meciuri din grupă România a două victorii 3-0 cu Georgia și Israel și o înfrângere,cu 2-3, în deplasarea din Israel.

În clasament, pe primul loc se află Israelul, cu 8 puncte (4 jocuri), urmat de România, 7 puncte (3 j), Cipru, 3 puncte (2 j), Georgia, 0 puncte (3 j).

România va juca următorul meci pe 12 iunie, în deplasare, cu selecţionata Ciprului.

Articolul precedentFemeie lovită de o mașină , la Pietrari. Deși a fugit, șoferul, băut bine, a fost prins de polițiști
Articolul următorMedalii de aur și bronz pentru cei mai mici atleți de la CS Târgoviște, la Pitești