Cei mai mici atleți ai Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat în forță finala Campionatului Național dedicat juniorilor 3 – probe combinate, găzduită de Complexul Sportiv “Nicolae Dobrin” din Pitești.
Trei dintre sportivii clubului nostru, antrenați de Desdemona Banu Ionescu, au încheiat concursul pe podium, în urma evoluțiilor bune reușite în “Orașul lalelelor”.
La capătul unor evoluții de excepție în proba combinată (50 m, oină, 600 m), Melania Petrescu și Tiberiu Nicolae Voicilă au obținut medaliile de aur.
De asemenea, Alexandru Nițu a revenit acasă cu bronz.  Rezultate foarte bune bifate de micuții atleții la Pitești a bucurat nespus de mult staff-ul tehnic al secției de atletism din cadrul clubului nostru.
“Participarea la acest Campionat Național a reprezentat un succes pentru acești micuți atleți. Rezultatele bune obținute de ei au venit după ce s-au pregătit cu seriozitate la antrenamente. Munca depusă de ei la antrenamente a dat roade. Rezultatele atinse de ei la Pitești ne fac să fim mândrii de ei”, a declarat Desdemona Banu Ionescu.
Articolul precedentVolei feminin: România învinge Israelul și cu ajutorul unei jucătoare de la CSM Târgoviște
Articolul următorVIDEO Grindină și inundații în Găeşti. Mașinile n-au mai putut înainta