O altă captură de proporții a fost realizată de polițiștii dâmbovițeni, de la cei care dețineau ilegal articole pirotehnice. Aproximativ 24.000 de articole au fost reținute de polițiști, după ce au descins la domiciliile a doi bărbați din localitatea dâmbovițeană I.L.Caragiale.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

La data de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sprijiniți de efective de la Secția nr. 6  Poliție Rurală Moreni și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la domiciliile a două persoane, de 33 și 52 de ani, din localitatea I.L. Caragiale,  bănuite de nerespectarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit aproximativ 23.980 de articole pirotehnice care au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În data de 26 decembrie aproximativ 65.000 de articole pirotehnice fuseseră indisponibilizate de polițiștii dâmbovițeni, după descinderi la domiciliile a doi bărbați din Nucet și Târgoviște.

Articolul precedentUpdate-Foto| Incendiu puternic la Titu, la o casă din oraș. O persoană a suferit arsuri
Articolul următorDosare penale în serie, de sărbători, pentru mai mulți dâmbovițeni, ce au încălcat legile de circulație