Cu siguranță ziua de 13 noiembrie a fost una a ghinionului în ceea ce privește traficul rutier, din Dâmbovița. Mai multe accidente, în care a fost înregistrat un deces, mai mulți răniți și pagube materiale importante, au avut loc în doar câteva ore în seara zilei de miercuri.

Pe DJ 710, pe raza localității Braniștea un biciclist a fost acroșat și accidentat mortal de un autoturism. Conform polițiștilor dâmbovițeni cauza probabilă a producerii accidentului este circulația pe contrasens (din partea biciclistului).  Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00.

În același timp,la Târgoviște, un pieton a fost acroșat și accidentat de un autoturism. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cauza probabilă a producerii accidentului este traversarea neregulamentară.

Tot în jurul orei 18.00, la Picior de Munte s-a produs un accident în care au fost implicate 3 autoturisme. Nu au fost înregistrate victime, în urma coliziunii, ci doar pagube materiale. La fața locului au fost solicitați pompierii de la ISU Dâmbovița (detașamentul Găești).

Imagine

Imagine

Foto-Accident Valea Voievozilor, comuna Răzvad (13 noiembrie 2019)

Ultimul din seria de accidente s-a petrecut în comuna Răzvad, în satul Valea Voievozilor, în jurul orei 19.30. Un autoturism ce circula cu viteză a părăsit partea carosabilă și în urma impactului cu un copac de la margine drumului a fost aruncat peste gardul unei case din localitate. În mașină se aflau (conform primelor informații), doi tineri de aproximativ 20 de ani. Șoferul nu a vrut să meargă la recoltarea de probe biologice (informație neconfirmată oficial).

Articolul precedentRo-Alert! Cod roșu de vânt puternic în zonele montane din cinci județe, între care și Dâmbovița
Articolul următorDiana Ivăncescu, medalie de bronz la Campionatul Balcanic de cros