În weekendul ce tocmai a atrecut, oamenii legii din Dâmbovița au constatat mai multe infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, în perioada 6-7 aprilie, polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele a 6 persoane bănuite de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.
Doi conducători auto au fost depistați la volanul unor autoturisme, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testați cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori peste limita legală de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
„Un alt bărbat din Racovița a fost surprins în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă fără a deține un permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.
De asemenea, un bărbat din Prahova este cercetat de polițiștii Serviciului Rutier după ce a fost surprins, pe drumul național 1A, în afara localității Bujoreanca, în timp ce se deplasa cu un moped neînmatriculat sau neînregistrat în circulație și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, un tânăr, nedeținător al unui permis de conducere, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un autoturism pe raza localității Lazuri.
Din primele cercetări a reieșit că autovehiculul i-ar fi fost încredințat de către un bărbat care ar fi știut că acesta nu deține un permis de conducere”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Articolul precedentTispol Speed, o nouă rundă de amenzi usturătoare pentru vitezomani
Articolul următorS-au pus în vânzare biletele pentru România-Lituania la handbal masculin