Ministerul Lucrărilor Publice, Administrației si Dezvoltării Locale a anunțat că, în săptâmâna ce se încheie astăzi, au fost virate sume de aproximativ 95 de milioane de lei, către UAT-urile din țară. Banii sunt pentru decontarea facturilor la proiectele implementate prin PNDL. Din această sumă, aproximativ 2,5 milioane de lei au ajuns în judetul Dâmbovița.

Conform anunțului făcut de de MLPADL:

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a virat, astăzi, 5 iunie, peste 95 de milioane de lei, pentru decontarea facturilor la lucrările realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (#PNDL) la 188 de obiective de investiții.

Imagine

Din această sumă, după cum reise din documentul publicat pe site-ul ministerului, în județul Dâmbovița au ajuns aproximativ 2,5 milioane de lei, beneficiare fiind 7 comune sși un oraș.

Este vorba despre comunele Brănești, Buciumeni, Bucșani, Comișani (2 proiecte), Nucet, Șelaru, Tătărani (2 proiecte) și orașul Fieni.

Cea mai consistentă alocare este la Bucșani, un singur proiect în valoare de 538.840 de lei. În vreme ce la Comișani ( 2 proiecte) suma este de 450.925 un proiect și 157.417 cel de-al doilea proiect, per total fiind cei mai multi bani.

La Fieni, singurul oraș din Dâmbovița ce a primit alocări, la acestă plătă de lucrări pentru PNDL (5 iunie), valoarea transferului financiar este de 333,699 de lei.

Articolul precedentRănit grav, după ce a intrat cu ATV-ul într-un copac, la Odobești, în Dâmbovița
Articolul următorMobilizare generală în Bucegi. Un prahovean de 65 de ani salvat cu ajutorul celor de la Salvamont și Jandarmeria Montană