Descinderi în  forță,  ale polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Ilfov ,la patru locuințe, din județele Ilfov și Dâmbovița. Au fost vizate patru persoane ce sunt suspectate că au falsificat diplome și certificate, falsuri de pe urma cărora au beneficiat peste 35 de cadre didactice.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov

”La data de 19 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Ilfov au efectuat 4 percheziţii domiciliare în municipiului Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea şi au vizat locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals”.

Este vorba de doi bărbați și două femei, persoanele fiind bănuite că în perioada 2013 – 2017 ar fi falsificat şi vândut mai multe documente, în baza cărora peste 35 de cadre didactice, din cadrul mai multor instituţii de învăţământ din judeţul Ilfov, ar fi beneficiat de gradaţii de merit.

Prejudiciul creat se ridică la suma de aproximativ 1 milion de lei.

Sursa fotostirileprotv.ro

Articolul precedentOctogenară găsită decedată, în urma unui incendiu.
Articolul următorJandarmii montani dâmbovițeni avertizează! Accesul, în zona turistică montană,va fi aproape imposibil