Un bărbat din Ogrea, de lângă municipiul Moreni, județul Dâmbovița, s-a ales cu un ordin de protecție și acum îi este interzis să se apropie de propria soție. Bărbatul și-a agresat consoarta, acesta ajungând la spital.

Continuă seria aproape nesfârșită a ordinelor de protecție emise de polițiști, în județul Dâmbovița. De la începul anului zeci de ordine de protecție provizorii fiind emise de oamenii legii. cel mai recent caz fiind al unui bărbat din localitatea Ogrea, de lângă Moreni. Conform IPJ Dâmbovița:

„La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din localitatea Ogrea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilt că, în seara zilei de 15 februarie a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul și-ar fi agresat soția.

A doua zi, victima s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată.

În cauză se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.”

foto articol Ilustrativ

Articolul precedentȚuțuianu despre scandalul Kovesi : „Nimeni nu-i mai presus de lege”
Articolul următorRazii de amploare ale polițiștilor dâmbovițeni, în zona urbană din județ