Fost viceprimar la Târgoviște, actualmente consilier al primarului PSD Daniel Cristian Stan, tot la Târgoviște, Cosmin Bozieru schimbă partidul și trece la ALDE. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de liderul dâmbovițean al celor de la ALDE, Ionel Petre.

Ionel Petre, președinte al ALDE Dâmbovița și în același timp și vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Protejate, a făcut anunțul transferului lui Cosmin Bozieru (foto, încercuit roșu), într-o conferință de presă, ce a avul loc la sediul filialei dâmbovițene a ALDE.

Mutarea lui Cosmin Bozieru, în continuare consilier al primarului PSD de la Târgoviște Cristian Stan, dar și membru al PSD Dâmbovița, până de curând, vine în contextul în care organizația social democraților dâmbovițeni suferă frământări puternice, după îndepărtarea de șefia acesteia a fostului lider, senatorul Adrian Țuțuianu.

FotoCosmin Bozieru- Ionel Petre(preș. ALDE DB)

Cozmin Bozieru  va prelua direct prerogative de șef, în ALDE Dâmbovița, mai precis va fi președintele filialei Târgoviște a ALDE. Bozieru a fost în PPDD, partidul lui Dan Diaconescu, pe listele căruia a câștigat un post de consilier local la Târgoviște, în anul 2012. Ulterior acesta a trecut la PSD, iar acum la ALDE, schimbând practic trei partide în ultimii șapte ani.

Articolul precedent„Paștele cailor” sărbătorit anul acesta în data de 16 martie, de bulgarii din Târgoviște
Articolul următorPNL-ul jubilează, după victoria L.C. Kovesi din comisia LIBE