Senatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, a fost validat, în CeX-ul PSD, pentru postul de vicepremier, în cabinetul Dăncilă. T.Corlățean urmează să preia această funcție de la colegul său Viorel Ștefan, ce va deține, de la 1 iulie, o funcție în cadrul Curții de Conturi europeană.

Foto– Titus Corlățean, senator PSD

Validarea lui Titus Corlățean (Foto), pentru postul de vicepremier, s-a produs în cadrul CeX-ului Național al PSD, de marți 28 mai 2019. Titus Corlățean este senator din partea județului Dâmbovița, ales pe lista PSD, din 2016. Anterior acesta a mai fost senator de București (2012-2016) și deputat de Brașov (2004-2007)

Foto Titus Corlățean vot, 26 mai 2019 (sursa foto-facebook, PSD Titu)

Între 2007-2008 a fost și eurodeputat, din partea României, în PE. Titus Corlățean a fost perceput mereu ca un apropiat a lui Victor Ponta, fostul lider al PSD, actualmente șeful PRO România. Titus Corlățean a fost ministru de externe în 2012-2014 în cabinetul Ponta II și Ponta III.

A fost și ministru al justiției, tot în Guvernul Ponta (mai 2012-august 2012).

După aflarea veștii, că a fost propus vicepremier în cabinetul Dăncilă, Titus Corlățean a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, unde se afla în direct, la momentul nominalizării sale în CeX-ul PSD, că nu știa că va fi propus pentru această funcție.

Articolul precedentCartel Alfa protestează la Târgoviște. Sunt așteptați sindicaliști din țară
Articolul următorUpdate| Un autoturism s-a izbit de un stâlp, la Pucioasa. Două persoane sunt rănite