Chindia Târgoviște a publicat primele informații oficiale legate de procurarea biletelor, a acreditărilor de presă, dar și eventualul transport, pentru suporteri, la primul meci din liga I de fotbal, considerat a se desfășura pe teren propriu. Este vorba de partida contra celor de la Viitorul, ce va avea loc pe stadionul „Ilie Oană „din Ploiești.

fotoStadion „Ilie Oană” -Ploiești

 Proceduri extrem de complicate la Chindia Târgoviște, echipă ce va evolua în deplasare la toate meciurile pe care le va disputa în liga I de fotbal. Meciurile considerate „acasă” vor fi disputate de echipa lui Viorel Moldovan pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Întrega procedură de procurare a biletelor, acreditările pentru presă dar chiar și transportul pentru eventualii suporteri, ce vor să se deplaseze de la Târgoviște la Ploiești, au creat numeroase prombleme suplimentare, pentru echipa dâmbovițeană, probleme cu care alte echipe nu se confruntă.

Deocamdată, programul este valabil doar pentru meciul contra celor de la Viitorul lui Gică Hagi, partidă ce va avea loc vineri, 19 iulie, la Ploiești.

Bilete

Clubul anunță că astăzi (n.r. 16 iulie 2019) începe comercializarea tichetelor pentru jocul cu Viitorul, din etapa a II-a a Ligii I <vineri, ora 21.00, pe stadionul Ilie Oană (Ploiești)>, după următorul program:
Stadionul Eugen Popescu, Târgoviște: marți – vineri, în intervalul 09.00 – 16.30
Stadionul Ilie Oană, Ploiești, marți – joi, în intervalul 09.00 – 16.30 și vineri, în ziua jocului, între 09.00 și 21.00
Online: pe portalul myticket.ro, accesând acest link.
Prețuri bilete: 
Tribuna 0 – 12 lei
Tribuna I – 10 lei
Copiii cu vârsta sub 12 ani, însoțiți de cel puțin un adult, beneficiază de gratuitate.

Informații transport: 

„Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor care nu au posibilitatea de transport pentru deplasarea de vineri de la Ploiești. De astăzi până joi, ora 16.30, se fac înscrieri la stadionul Eugen Popescu. „, au anunțat cei de la Chindia.

Acreditări presă

„Jurnaliștii care doresc să participe la partida dintre Chindia Târgoviște și Viitorul, programată vineri, 19 iulie, ora 21.00, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, contând pentru etapa a II-a a Ligii I, sunt rugați să trimită solicitările de acreditare până joi, 18 iulie, ora 17.00, pe adresa de mail [email protected]
Așteptăm cereri NOMINALE, care vor conține: numele și prenumele solicitantului, trustul de presă pe care îl reprezintă, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și o copie după legitimația de serviciu vizată la zi. Acreditările vor fi distribuite în limita locurilor disponibile. 
Orice solicitare efectuată după termenul amintit mai sus NU va fi luată în considerare. 
Acreditările vor putea fi ridicate începând de vineri, ora 18.00, exclusiv de la stadionul Ilie Oană (Ploiești). „
Se precizează într-un comunicat de presă al clubului Chindia Târgoviște.

Articolul precedentVideo| Autospecială nouă și bilanț la ISU Dâmbovița
Articolul următorPromisiuni de ajutor, de la Apele Române, pentru refacerea structurilor afectate de inundații, în Dâmbovița