Iarna s-a instalat cu toate drepturile în special în zona montană din Dâmbovița. Zăpada căzută în ultimele două zile continuă să persiste în zona Padina_peștera, din Bucegi. Nu sunt însă probleme cu drumurile de acces. În zonele mai joase ale județului Dâmbovița meteorologii anunță că vor urma încă două zile de frig.

Sursa foto– facebook, Hotel Peștera( 31 octombrie 2019)

În zona Padina-Peștera, din Bucegii dâmbovițeni, zăpada căzută în ultimele 48 de ore s-a depus într-un strat de câțiva centimetrii (vezi foto). Temperaturile sunt cele specifice sezonului hibernal, un lucru dealtfel obișnuit pentru această zonă (1600 de m altitudine).

Pentru zonele mai joase de relief (deal și șes), din județul Dâmbovița, meteorologii anunță încă două zile de frig (1-2 noiembrie 2019). Astfel, la Târgoviște, maxima zilelor următoare nu va depăși valoarea de 8 grade celsius, în vreme ce minima nopții va scădea până aproape de pragul de îngheț (1 grad Celsius).

Începând din data de 3 noiembrie însă temperaturile diurne vor crește spectaculos, ajungând până la valori de 16 grade celsius (duminică 3 noiembrie) și chiar 21 de grade celsius (marți 5 noiembrie).

În toată această perioadă șansele de precipitații sunt apropiate de zero, conform prognozelor meteo.

Articolul precedentAnchetă (din nou), la Pucioasa. Profesor acuzat că îi mângăie pe elevi și le face declarații indecente
Articolul următorVideo| COS Târgoviște amendat, din nou ,de Garda de Mediu, pentru poluare. Fabrica riscă să piardă autorizația de mediu