Un tânăr dâmbovițean s-a gândit că cea mai bună metodă de a face rost de bani, de Crăciun, este să fure niște documente iar apoi să ceară recompensă proprietarului, pentru a i le înapoia. Din păcate pentru el s-a ales doar cu 60 de zile de control judiciar, după ce polițiștii l-au reținut pentru furt și șantaj.

Imagine

Foto- Imagine cu un caracter ilustrativ

Totul s-a întâmplat în a doua zi de Crăciun (26 decembrie 2019), iar tânărul a fost reținut de polițiști în data de 29 decembrie. Conform celor de la IPJ Dâmbovița:

„Ieri, 29 decembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 24 de ani, din Mogoșești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și șantaj.

În sarcina acestuia s-a reținut că, la data de 26 decembrie a.c., ar fi sustras documentele unui autoturism, iar în perioada 26-28 decembrie a.c., ar fi pretins de la persoana vătămată 500 de lei în schimbul restituirii documentelor.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Articolul precedentDescinderi cu „mascați” la deținătorii de articole pirotehnice, la Băleni. Captură impresionantă și la Târgoviște
Articolul următorBeți la volan sau conducând fără permis. S-au ales cu dosar penal