Acțiunile în forță ale polițiștior dâmbovițeni, de depiastare a celor care dețin ilegal, spre comercializare, articole pirotehnice, a continuat și pe parcursul zilei de 29 decembrie. Zeci de mii de articole pirotehnice au fost confiscate, de la două adrese domiciliare din Băleni și Târgoviște.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, sprijiniți de luptători din cadrul serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la locuința unui bărbat de 43 de ani, din Băleni, bănuit de nerespectarea prevederilor Legii nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Imagine

Imagine

În urma percheziției au fost ridicate în vederea indisponibilizării aproximativ 29.730 de articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotenicieni, cât și suma de 379 de lei.

Imagine

Desemenea, tot pe parcursul zilei de 29 decembrie,polițiștii târgovișteni, au depistat pe raza orașului trei persoane care ar fi deținut și comercializat ilegal articole pirotehnice. Au fost confiscate 28.450 de articole pirotehncice.

Au fost întocmite dosare penale pentru încălcarea prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Foto articolarticole confiscate, descindere Băleni, județul Dâmbovița

Articolul precedentLovitură pentru turiști și hotelieri. Drumuri de acces închise traficului auto, în Bucegi. Vezi unde
Articolul următorA furat actele unei mașini și a încercat să obțină „recompensă”, șantajând proprietarul. Vezi cu ce s-a ales.