Un autoturism a părăsit partea carosabilă, după ce șoferița nu a fost atentă la drum. Trei persoane au fost în pericol maxim. Din fericire au avut noroc și nimeni nu a fost rănit grav.

Accidentul s-a produs în această dimineață pe DN 72, pe raza localității dâmbovițene Mija. Din primele dae furnizate de IPJ Dâmbovița, se pare că șoferița, o femeie de 61 de ani , ar fi folosit sistemul de navigație al autovehicului, desfășurând activități de natură a îi distrage atenția.

Autoturismul condus de aceasta a părăsit partea carosabilă și din fericire s-a oprit într-un șanț de la marginea drumului.

Trei persoane din mașină au fost rănite ușor. Acestea au refuzat transportul la spital. La fața locului au intervenit și pompierii de la Detașamentul Moreni, al ISU Dâmbovița, cu autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Articolul precedent„1 MAI bun ca altul…” Cultură, distracție, sport și educație de 1 Mai, pe Dealul Crucii de la Gura Ocniței
Articolul următorCSM Târgoviște câștigă duelul tinereții cu CSM Oradea, în lupta pentru locurile 5-8 din prima ligă de baschet