După nouă partide consecutive, în care au cunoscut doar gustul amar al înfrângerii, baschetbalistele de la CSM Târgoviște au reușit să câștige un meci, în prima ligă de baschet feminin. În partida tur, din bătălia pentri locurile 5-8, din campionat, târgoviștencele au trecut de CSM Oradea.

Foto- arhivă CSM Târgoviște-ICIM Arad(aprilie 2019)

După ce obiectivele au fost ratate rând pe rînd în acest sezon, în principal datorită eșecurilor neașteptate din ultima parte a campionatului, CSM Târgoviște a reușit o victorie de moral, în partida disputată cu CSM Oradea, pe teren propriu.

Derby-ul tinereții, datorită vârstei majorității fetelor ce au fost prezente pe teren, la această partidă,a fost câștigat fără drept de apel de târgoviștence. Într-un meci fără istoric, scorul a fost:

CSM Târgoviște- CSM Oradea 84-27 (26-2,17-5,21-10,20-10)

De remarcat este faptul că în acest meci Târgoviștea a folosit doar una dintre jucătoarele experimentate, doar în prima parte a meciului, (Ancuța Stoenescu), în vreme ce la oaspete nu au evoluat decât jucătoare aproape fără experiență competițională, de la un capăt la altul al partidei.

În aceste condiții Laura Vaida și Alexandra Ghiță (câte 20 de puncte fiecare), de la gazde, sunt singurele remarcate ale acestei partide.

Cea de-a doua partidă dintre Târgoviște și Oradea, contând pentru ierarhia în campionatul național (locurile 5-8), va avea loc astăzi 25 aprilie 2019, la Pitești.

Articolul precedentA ieșit în decor pe DN 72 . Trei persoane au fost în pericol maxim
Articolul următorCJ Dâmbovița în „război” total cu constructorii de drumuri, realizate cu fonduri din PNDL