Un bărbat din Târgoviște nu a respectat ordinul de protecție emis de de judecătoria Târgoviște și a fost „săltat” de polițiști. Bărbatul a ignorat, în mai multe rânduri, ordinul de protecție, emis în decembrie 2018, și a intrat peste soacra sa agresând-o.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, s-a ales cu un ordin de protecție, fiindu-i retricționat dreptul de a interacționa cu propria soacră, în luna decembrie 2018. Acesta a continuat însă să intre pe proprietatea acesteia să o amenințe și să o lovească. În cele din urmă a fost reținut de polițiști. Conform IPJ Dâmbovița:

„La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un bărbat de 46 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectare a hotărârii judecătorești (3 acte materiale), violare de domiciliu (3 acte materiale), amenințare și lovire sau alte violențe.

Pe parcursul acestei zile (n.r. 13  februarie 2019), cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în după amiaza zilei de 12 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns în curtea locuinței soacrei sale și ar fi agresat-o, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Târgoviște la data de 14 decembrie 2018.

De asemenea, acesta ar mai fi încălcat prevederile acelui ordin de protecție și în luna ianuarie a.c..”

Foto articolIlustrativ

Articolul precedentMoreni: Hoții, luați pe sus de mascați
Articolul următor„Cu și despre Caragiale”- expoziție și concurs la „Curtea Domnească” din Târgoviște