A murit fostul fotbalist și arbitru Mihai Buciumeanu Mihai Buciumeanu, fost fotbalist la CS Târgoviște, în anii 70, în Divizia B și arbitru, inclusiv la Liga 1, a murit marți, la vârsta de 73 de ani.
Mihai Buciumeanu a fost inclusiv președintele clubului târgoviștean, în anii 90, când se numea Oțelul. Decesul a fost anunțat de jurnalistul târgoviștean Costin Mihai.
Născut pe 11 mai 1946, la Vârfuri-Dâmboviţa, Mihai Buciumeanu a deprins fotbalul la copiii Metalului cu Mişu Ionescu antrenor, fiind convocat la lotul naţional U.E.F.A. de juniori în 1964, unde a fost coleg cu Rică Răducanu, Sandu Boc, Marin Olteanu, Iosif Vigu, Alexandru Naghi şi Mihai Rugiubei.
A fost promovat rapid în prima garnitură a Târgoviştei la seniori, unde a fost titular aproape un deceniu. Acesta a mai jucat la Cimentul Fieni şi Petrolul Târgovişte. A devenit arbitru, strângând 24 de evoluţii la „tușă” în primul eşalon.
Articolul precedent„Revoluție” la Ploiești. Fanii Petrolului vor să inițieze o petiție împotriva Chindiei Târgoviște
Articolul următorZi „liniștită”. Doar un singur șofer fără permis, depistat în Dâmbovița. Bilanț acțiuni poliție- 6 august