Senatorul Adrian Țuțuianu, recent înscris în Pro România, amenință cu „represalii”, după ce o postare critică, la adresa sa, a devenit virală pe internet. Postarea, ce a declanșat reacția lui A. Țuțuianu, îi aparține fostului lider al PSD Dâmbovița, fost președinte al CJ Dâmbovița dar și deputat, Gheorghe Ana.

Fostul președinte al CJ Dâmbovița, până în anul 2008, Gheorghe Ana îl critica dur pe Adrian Țuțuianu, pentru atacurile acestuia la adresa deja foștilor colegi din PSD Dâmbovița. Postarea a devenit repede virală pe internet, strângând sute de comentarii și reacții.(foto)

(Detalii aici www.realitateadedambovita.net)

În replică, Adrian Țuțuianu, tot prin intermediul unei pagini personale, dintr-o rețea de socializare, i-a răspuns lui Gheorghe Ana. Senatorul dâmbovițean s-a arătat cel mai deranjat  de afirmația că nu a fost decât un „purtător de cuvânt”, în PSD Dâmbovița. Țuțuianu spune că va trece la „represalii”.

„Sunt unii care, până mai ieri, mă sufocau cu prețuirea lor pentru performanțele foarte mari la care a ajuns PSD Dâmbovița cu mine președinte. S-a întâmplat ceva în memoria (sau caracterul) lor și acum aruncă tot felul de porcării în spațiul public.

Din fericire pentru mine (și din respect pentru vârsta unora), am lucruri mai bune de făcut decât să intru într-o polemică pe care n-ar suporta-o și care nu i-ar avantaja deloc. Le urez doar sănătate, ani mulți și mai puțin venin.

P.S: Sper ca nimeni să nu confunde această eleganță cu vreo slăbiciune. Dacă insistă, le pot aminti cum e să-l ai adversar pe Adrian Țuțuianu!”

Articolul precedentA vrut să „vadă” dacă stâlpul e mai „tare”, decât bolidul de lux
Articolul următorSe redeschid școlile, cu triaj epidemiologic, anunță ministrul Educației