Senatorul Adrian Țuțuianu și-a anunțat înscrierea în Pro România, partidul condus de Victor Ponta, la Bacău. Cu doar 10 ore mai devreme, la Târgoviște, în Dâmbovița, județ pe care îl reprezintă în Parlament, Țuțuianu anunțase presa dâmbovițeană, că deocamdată nu s-a hotărât dacă se înscrie în vreun partid.

În conferința matinală (ora 8.30)- foto stânga, de la Târgoviște (detalii pe www.realitateadedambovita.net) Adrian Țuțuianu îi anunțase pe reprezentanții presei dâmbovițene, pe care tot el îi convocase oarecum intempestiv la conferința de presă, că deocamdată nu face niciun anunț oficial cu privire la înscrierea sa în partidul condus de Victor Ponta.

„Voi face anunțul înainte de debutul noii sesiuni parlamentare” a anunțat A.Țuțuianu, încă din debutul conferinței de presă.

Doar 10 ore mai târziu, senatorul dâmbovițean Adrian Țuțuianu, fost șef al PSD Dâmbovița, exclus din partid în noiembrie 2018, a participat la Bacău, alături de Victor Ponta, la o conferință de presă a Pro România (foto articol-dreapta), unde a declarat:

„Este prima zi în care sunt alături de echipa Pro România după ce am meditat îndelung cu privire la parcursul politic pe care să-l urmez. Mai întâi de toate cred că ştiţi din presa centrală că sunt într-o situaţie litigioasă cu PSD, dar am apreciat că doi ani de zile din viaţa mea petrecuţi în litigii care pot să ducă nicăieri ar fi prea mult şi că este cazul să mă alătur unui proiect politic nou” (sursa Mediafax)

Nu este prima dată când senatorul dâmbovițean tratează mass media din județul Dâmbovița ca pe un accesoriu personal, care nu merită mai mult decât disprețul său.

Articolul precedentVIDEO Bucureștean, prins de Poliție, după ce a dat mai multe spargeri în saloanele de înfrumusețare
Articolul următorProgram normal la muzeele din Dâmbovița, în 24 ianuarie – Unirea Principatelor Române