Un bucureștean de 44 de ani este acuzat de Poliție că a dat mai multe spargeri la saloanele de înfrumusețare din centrul Târgoviștei, dar și la societăți comerciale.

„Polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Târgoviște, Biroul Investigații Criminale, au reținut luni, 21 ianuarie, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani din București, în sarcina căruia au fost probate un număr de 8 infracțiuni de furt calificat. Din cercetările efectuate s-a stabilit că faptele au fost comise în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019”, arată IPJ Dâmbovița.

Banuitul pătrundea prin efracție și escaladare în diferite societăți comerciale ce aveau ca și obiect de activitate comercializarea de bunuri și servicii de înfrumusețare.

„Totodată se pare că acesta ar fi pătruns și într-un apartament. Prejudiciu total a fost estimat la 22.000 lei, fiind recuperate bunuri în valoare de 8.000 lei. Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului urmând că mâine 22.01.2019 să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive”, mai precizează IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

   

Articolul precedentImagini ireale de la eclipsa totală de lună, din 21 ianuarie
Articolul următorA.Țuțuianu tratează presa dâmbovițeană ca întotdeauna. Cu dispreț