Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna dâmbovițeană Șotânga, a fost reținut după ce și-a înjunghiat tatăl, în urma unui conflict spontan. Cea care a sunat la 112 a fost chiar soția vicitmei.
„Polițiștii din Târgoviște au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, de către o femeie, din Șotânga, (Teiș) cu privire la faptul că între fiul și soțul sau a avut loc un conflict spontan. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, în grădina locuinței, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 68 de ani, care prezența o plagă înjunghiată în zona toracică”, a precizat IPJ Dâmbovița.
Din primele cercetări se pare că fiul său, un bărbat de 43 de ani, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit, pe fondul unui conflict spontan generat de nemulțumirea fiului cu privire la vânzarea unei case.
„Acesta a fost condus la sediul poliției pt audieri. În cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, au mai spus polițiștii.
Articolul precedentZiua Eroilor, sărbătorită în Piața Tricolorului. Programul oficial
Articolul următorFOTO VIDEO Parada Bebel Fest 2019! Actori din 20 de țări au dansat pe străzile din Târgoviște