Un accident soldat doar cu pagube materiale, s-a petrecut în noaptea de 8-9 noiembrie în Dâmbovița, pe raza orașului Fieni. Accidentul spectaculos s-a soldat doar cu pagube materiale, dar polițiștii fac acum verificări cu privire la veridicitatea celor declarate de bărbatul care a făcut sesizarea.

Accidentul a avut loc pe raza orașului Fieni, în noaptea de 8-9 noiembrie 2019, iar anunțul cu privire la producerea incidentului a fost făcută doar astăzi (9 noiembrie 2019), cu multe ore mai târziu decât s-a produs incidentul.

Concret, polițiștii din Fieni au fost sesizați de un bărbat din Moțăieni (localitate de lângă Fieni) că în nopatea de 8-9 noiembrie, în timp ce conducea autoturismul personal, pe raza localității Fieni, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Cel puțin asta spune bărbatul.

Imagine

Foto– accident Fieni, județul Dâmbovița (sursa fotodambovitanews.ro)

Polițiștii dâmbovițeni au constatat, la locul indicat de bărbat, că accidentul nu s-a soldat decât cu pagube materiale, mașina, ce a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un copac de la marginea drumului (drumul este unul în pantă).

Totuși, povestea nu se termină aici, asta pentru că polițiști suspectează că nu bărbatul care a anunțat accidentul a fost cel care a condus mașina, în momentul în care s-a produs accidentul.

Se pare că este vorba de un alt membru al familiei bărbatului (posibil fiul acestuia), care este foarte posibil să se fi aflat și sub influența băuturilor alcoolice. În informarea oficială, IPJ Dâmbovița anunță doar că „în prezent, se efectuează cercetări cu privire la veridicitatea celor declarate de către bărbatul care a sesizat polițiștii.”

Articolul precedentSute de sancțiuni date de polițiștii dâmbovițeni, într-o singură zi
Articolul următorMobilizare generală la MAI, pentru zilele de alegeri. Efective impresionate (și) în Dâmbovița