Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în dimineața zilei de luni, 2 iunie, la Găești, în Dâmbovița. Conform primelor informații, o persoană a fost rănită.

Accidentul a avut loc în urma cu puțină vreme pe o stradă din orașul dâmbovițean Găești. Conform primelor informații, furnizate de polițiștii de la IPJ Dâmbovița, este vorba de o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme.

Accidentul a surevenit pe fondul neacordării de prioritate vehicule. O persoană, din una dintre mașinile implicate în accident, a fost rănită. La față locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

În zonă, ca în dealtfel între județul Dâmbovița, plouă necontenit de ore bune, cantitățile mari de precipitatii îngreunând substanțial și traficul auto.

Articolul precedentUpdate| Atenționare meteo! Ploi torențiale în aproape toată țara, în intervalul 2-3 iunie. 40 l/mp și în Dâmbovița
Articolul următorPatrulare, informare și prevenție în Parcul Natural Bucegi. Jandarmii au informat, deocamdată, turiștii