Un accident spectaculos a avut loc la intrarea din Târgoviște, dinspre Aninoasa. Un tânăr a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile.

sursa foto articol- captură,postare facebook, Marius Buga

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, pe „Aleea Sinaia”, pe raza comunei Aninoasa. Conform primelor informații, se pare că tânărul șofer al unui autoturism a pierdut control asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-o zona cu vegetație.

Deși masina a fost avariată serios, râmânând răsturnată pe capotă, în afara șoselei, șoferul nu a fost rănit. Conform celor de la IPJ Dâmbovița, incidentul va fi protocolat ca tamponare, deoarece nu au fost înregistrate decât pagube materiale.

La locul accidentului au fost solicitați să intervina si cei de la ISU Dămbovița, ce au deplasat pentru asigurarea zonei 1 ASAS. Șoferul nu a rămas încarcerat în autoturism. Și o ambulanță de la SAJ Dâmbovița a fost deplasată la locul accidentului.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Lia Olguța Vasilescu, karatista iute la mânie. Arestată preventiv pentru mai multe infracțiuni
Articolul următorAvertizare meteo! Cod galben de furtuni puternice în toată țara (11-13 iunie)