Anunț deloc favorabil în ceea ce privește vremea, venit de la meteorologi. Urmează două zile de furtuni puternice, căderi de grindină și cod galben,în toată țara. Este cod galben de furtună în intervalul 11 iunie (ora 10.00)-13 iunie (ora 10.00).

Conform anunțului facut de specialiștii de la ANM:

Cod Galben

Interval de valabilitate: 11 iunie (ora 10.00)-13 iunie(ora 10.00)

Fenomene vizate: Instabilitate atmosferică temporar accentuată

În intervalul anunțat, pe arii relativ extinse vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice,averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitațile de apă vor depăsi 25…30l/mp si pe arii restrânse 45…60l/mp.

Până la jumătatea săptămânii următoare gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării.

Au anunțat cei de la ANM.

În judetul Dâmbovița sunt anunțate deasemnea ploi însemnate cantitativ, în urmatoarele zile. Deasemnea furtunile vor fi parte din peisajul zilnic. La Târgoviște sunt anunțate furtuni pâna inclusiv în data de 18 iunie. În perioada 11-13 iunie, la Târgoviste, cantitătile de precipitații vor fi între 7 și 16 l/mp,în fiecare zi. Temperaturile maxime se vor încadra intre 24-25 de grade Celsius, în județul Dâmbovița.

Articolul precedentAccident spectaculos la intrarea în Târgoviște. S-a dat cu mașina peste cap
Articolul următorAlianță postelectorală PNL-PRO ROmânia, în Dâmbovița? Partidele nu exclud o astfel de variantă