Un accident spectaculos  avut loc în dimineața zilei de joi, 28 mai, la Nisipuri, pe DN 72,în judetul Dâmbovița. Într-o intersecție aglomerată, un tir a intrat în plin într-un autoturism ce la rândul său a fost împins în altul. Din fericire, datorită vitezei reduse cu care rulau mașinile, nu au fost înregistrate victime. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, accidentul a avut loc în dimineață zilei de 28 mai, la intersecția dintre Răzvad și Săcuieni (zona Nisipuri) de pe DN 72. Conform polițiștilor, cauza producerii accidentului, ce va fi protocolat ca tamponare, este neacordarea de prioritate. De care se face vinovat șoferul tir-ului.

Imagine

Sursa foto- captură postare facebook, MDI TV

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, postate pe o rețea de socializare de postul local de televiziune MdiTv, se vede că tir-ul intră practic direct într-un autoturism, lovind lateral mașina,în dreptul șoferului. Autoturismul lovit este împins într-o altă mașină, ce se afla în așteptare, în intersecția foarte aglomerată.

Imagine

Practic pentru că tirul abia se pusese în miscare în momentul impactlui, accidentul nu a avut urmari grave, fiind înregistrate doar pagube materiale.

La locul accidentului au intervenit si pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Târgoviște, cu 1 ASAS și un echipaj de descarcerare. Două echipaje de ambulanță, de la SAJ Dâmbovița, au sosit la locul accidentului.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCaz de infecție cu coronavirus și la Poliția Dâmbovița. Un ofițer de la Investigații Economice testat pozitiv
Articolul următorDin nou creștere importantă a numărului de cazuri de coronavirus. 12 cazuri noi în Dâmbovița (total 280)