Un accident spectaculos a avut loc în urma cu puțină vreme pe DN 72, pe raza localității dâmbovițene Priseaca. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile și s-a oprit pe un câmp de lânga drumul național. O persoană a fost rănita și a fost transportata la spital.

Imagine

Accident Priseaca DN 72, 1 februarie 2020

Accidentul a avut loc la primele ore ale zilei de 1 februarie 2020, pe DN 72, pe raza localității dâmbovițene Priseaca. Din primele date, se pare ca este vorba de un incident auto în care a fost implcat un singur autoturism. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a oprit pe un drum de la marginea arterei.

Masina s-a răsturnat și s-a oprit pe capotă, suferiind avarii serioase. Aproape miraculos doar o singura persoana a fost ranită ușor,în urma incidentului.

Este vorba de pasagerul din autovehicul ce a fost deja preluat de o ambulanța și a fost transportat la spital. Șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și se află la locul accidentului.

În cauză se desfăsoara cerecetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentDâmbovițean reținut de polițiști după ce a refuzat sa oprească la semnalul agenților de la rutieră, la Aninoasa. Nu avea permis de conducere
Articolul următorÎnfrângere categorică, pentru CSM Târgoviște, în prima ligă de volei feminin. 0-3 pe terenul celor de la Dinamo