Un bărbat de 37 de ani a fost prins și reținut în acestă dimineța, de polițiștii dâmbovițeni. Anterior, în seara zilei de 31 ianuarie, acesta refuzase sa oprească la semnalul agenților de circulație. Bărbatul, ce nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule, va fi dus în fața judecatorilor pentru dispunerea de măsuri preventive.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În seara zile de 31 ianuarie , pe raza comunei dâmbovițene Aninoasa, agenții de circulație au încercat să oprească în trafic un autoturism condus de un bărbat, la un control de rutină. Șoferul a refuzat însă să oprească la semnalul agenților reușind să se facă nevăzut.

Conform IPJ Dâmbovița,la data de 1 februarie, polițiștii din cadrul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Târgoviste au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, banuit de săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană  care  nu poseda permis de conducere.

Din cercetari a reieșit că acesta este cel care nu a oprit la semnalul agenților de circulație, in seara zilei de 31 ianuarie, pe raza comunei Aninoasa.

Bărbatul reținut va fi prezentat pe parcursul acestei zile (1 februarie 2020) Parchetului de pe lânga Judecătoria Târgoviște, pentru  dispunerea de masuri preventive.

Articolul precedentFemeie (62 de ani) găsită bătută, pe drum,în localitatea dâmbovițeană Racovița. Fusese agresată de o altă femeie, de 74 de ani
Articolul următorAccident spectaculos pe DN 72, la Priseaca. O persoană a ajuns la spital